Festival savremenog španskog filma Španski metar 2012: Sudbine i strasti održaće se u Dvorani Kulturnog centar Beograda od 18. do 22. maja, a potom u novosadskom Kulturnom centru od 25. do 29. maja. Peti festival počinje u petak 18. maja u 20.00 sati projekcijom filma Ne plaši se režisera Monća Armendariza, koji i otvara ovogodišnji festival.

Biće prikazano ukupno devet filmova, a od toga čak osam premijerno. Reč je o filmskim hitovima sa španskog govornog područja iz 2010. i 2011. godine. Festival zatvara film Agora, dobitnik brojnih španskih filmskih nagrada Goja.

Filmovi će se prikazivati u dva termina od 19.00 i 21.00 sat, sa prevodom na srpski jezik. Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na biletarnici Kulturnog centra Beograda ili biletarnici Kulturnog centra Novog Sada.

Na programu su ostvarenja: Ne plaši se, Sedmi dan, Blektorn, Kinez za poneti, Prodaće kišu, Amador, Crni hleb, Život je samo jedan i Agora.

 

Dan otvorenih vrata u Berlitz centru

Dan otvorenih vrata u Berlitz centru za strane jezike 22. maja Škola stranih jezika Berlitz organizuje Dan otvorenih vrata u svom centru u ulici Vladimira Popovića 44, u petak, 22. maja u 18h. Svi naši gosti imaće priliku da se upoznaju sa programom letnjih intenzivnih kurseva, Berlitz metodom rada, materijalom, i predavačima na besplatnim demo…

7

Predstava

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into…

1

Frizerska akademija Goran M-Helix

Osnovana je sa namerom da frizerski zanat podigne na nivo nauke i umetnosti…