Povodom Međunarodnog dana fizičke aktivnosti u nedelju 9. maja od 11 sati IDEA organizuje šetnju sa dr Feelgoodom i poznatim ličnostima.

Šetnju će početi iz prodavnice IDEA u Ušće shopping centru, nastavlja se Zemunskim kejom, gde će se održati istezanje i kratko predavanje, a potom će se šetači vratiti do prodavnice IDEA gde će ih čekati pokloni.

Ako ste zainteresovani za ovu šetnju, možete se prijaviti kod promoterki koje će dežurati u IDEI extra u Omladinskih brigade i u prodavnici IDEA u Ušće shopping center-u, do 08. maja od 12 do 21 sati i u nedelju od 9 do 12 sati.

Dan otvorenih vrata u Berlitz centru

Dan otvorenih vrata u Berlitz centru za strane jezike 22. maja Škola stranih jezika Berlitz organizuje Dan otvorenih vrata u svom centru u ulici Vladimira Popovića 44, u petak, 22. maja u 18h. Svi naši gosti imaće priliku da se upoznaju sa programom letnjih intenzivnih kurseva, Berlitz metodom rada, materijalom, i predavačima na besplatnim demo…

7

Predstava

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into…

1

Frizerska akademija Goran M-Helix

Osnovana je sa namerom da frizerski zanat podigne na nivo nauke i umetnosti…