Forest je idealno mesto za vas i za vašu porodicu. Ovde ćete se osećati kao kod kuće i uživati u pozitivnoj energiji.

Naš centar je odlično opremiljen, klimatizovan, sa saunom, masažom i trenerima koji su vam uvek na raspolaganju.

Nudimo vam:

Individualne treninge i rekreaciju kojima ćete se se vrlo brzo dovesti u željenu formu ili održati postojeću. Kombinacijom raznih vrsta vežbi prilagođenih vašim mogućnostima i željama, organizovaćemo vam trening sa optimalnim opterećenjem koji će, pre svega, biti prijatan.


Trening za povećanje kardio-respiratorne sposobnosti:
Kardio deo traje od 15 do 60 minuta, u zavisnosti od zdravstvenog stanja vežbača. Sastavni deo ovog treninga je i trening gipkosti, ali po potrebi i trening snage.


Izgradnja mišića – bodibilding:
Program za povećanje čiste mišićne mase uz istovremeno topljenje masnih naslaga i definisanje mišića. Program je doziran tako da je pogodan za sve vrste vežbača.


Personalni trening:
Strogo individualan rad, koji traje od jednog do dva sata, najbolje je rešenje za sve koji imaju posebne zahteve. Izradićemo specifičan program treninga za vas. Ovaj program je posebno značajan za vežbače koji zbog svog zdravstvenog stanja zahtevaju posebno prilagođen trening, kao što su dijabetičari, asmatičari, oboleli od kardio-respiratornih bolesti.

Uradićemo za vas dijetetskih program za korigovanje telesne težine, kao i uvećanje telesne mase. Kod nas ćete dobiti masaže, usmerićemo vas na tipske masaže, pronaći ćemo i aktivirati vaše zapostavljene ili povređene mišiće.


Aerobik sa rekvizitima:
Najzanimljiviji među aerobnim programima jeste aerobik sa rekvizitima : lopte, vijače, tegići, elastične trake, palice…


Pilates:
Pilates tehnika usmerena je na mišiće abdomena i leđa. Ova forma vežbanja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu, kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. Trening sa švedskim loptama ili na strunjačama, uz dodatak rekvizita…

Ova masaža pomaže vam pomaže pri otklanjanu tegoba koje nastaju usled spondiloze, lumboišijalgije, hipertonusa…Treneri:
Naši treneri su uglavnom završili sportske akademije, više trenerske škole i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Pomoći će da vaš boravak u Forestu bude prijatan i ugodan.

Organizujemo specijalan popust za studente, a svakog meseca poklanjamo i člansku karticu gratis za jednog od naših članova.

 

RADNO VREME:

radnim danima od 8-22h

subota i nedelja od 10-18h