Fitnes klub Absolute fit rad zasniva na treninzima na POWER PLATE – u. POWER PLATE je multifunkcionalna fitnes sprava koja stvara mehanicke vibracije, koje se tokom vezbanja prenose na citavo telo. Prednost vibracionog treninga je u visestruko, neuporedivo boljim,mozemo slobodno reci neverovatnim efektima na vase telo, koji se jos postizu u znatno kracem roku ( 4-5 puta brze) u odnosu na klasicni fitnes, pri cemu trening traje svega 30 minuta, ukljucujuci i anticelulit / relaks masazu, a sve to praceno jednim fantasticnim, jedinstvenim, recima tesko opisivim osecajem u telu ! POWER PLATE se koristi i u fitnesu za rekreativce i kod profesionalnih sportista, kao i u zdravstvene svrhe.

Rezultati vezbanja na POWER PLATE – u:

 • visestruko izrazenije zatezanje i oblikovanje tela i to 4-5 brze u odnosu na sve druge nacine vezbanja
 • nestanak celulita i lepsa koza ( specijalni program anticelulit masaze koji putem vibracija razgradjuje ocvrslo i sraslo tkivo, razbija masne naslage, popravlja perifernu cirkulaciju 2 puta nakon 9 minuta ! ) i za 11 sati efektivnog vezbanja preko 25 % smanjenje celulita 
 • smanjenje povrsinskih naslaga masnog tkiva ( za 57 % vise u odnosu na klasican nacin vezbanja ) i gubitak kilograma 
 • ubrzanje metabolizma i brze sagorevanje masti 
 • povecanje snage i izdrzljivosti, poboljsanje kondicije, u neverovatno kratkom periodu 
 • povecanje elasticnosti i fleksibilnosti 
 • poboljsanje koordinacije, pokretljivosti i gipkosti.

Sa zdravstvenog aspekta, POWER PLATE omogucuje:

 • 2 puta bolju cirkulaciju – ogroman uticaj na celokupno zdravje-bolja prokrvljenost tkiva, bolji promet hranljivih materija i ishranjenost kiseonikom uz brzu eliminaciju toksina – koja se najbolje uocava kod eliminacije oticanja nogu
 • 2 puta veci gubitak unutrasnjih masti ( oko unutrasnjih organa- srca,pluca, jetre…) koje su najopasnije po zdravlje !
 • povecanje gustine kostiju 1% za 6 meseci ( preporucuje se obolelima od osteoporoze ) 
 • uklanjanje stresa ( 32 % se smanjuje nivo kortizola, uzrocnika stalnog stresa ) 
 • eliminaciju bola u ledjima 
 • mnogo brzi, kraci oporavak kod svih vrsta povreda ligamenata i tetiva (cak i kod starih povreda)! – stimulisanje i bolji rad neuro-motornih funkcija

Sada se verovatno pitate da li je i kako je moguce sve ovo ?!

DA MOGUCE JE UZ POWER PLATE !

Nemojte verovati prici, vec zakazite BESPLATAN PROBNI TRENING(tel. 062 / 560 550) i uverite se u efikasnost i brzinu postizanja rezultata na POWER PLATE -u!
Efikasnost POWER PLATE sprave lezi u cinjenici da angazuje preko 90 % misica uz 30 – 50 refleksnih kontrakcija misicnih vlakana u sekundi, sto je neuporedivo vise nego kod obicnog vezbanja gde se misici angazuju od 40 – 50 % uz 1-2 kontrakcije u sekundi ! Time dobijamo visoko kvalitetan i daleko najefiksasniji trening za jacanje i oblikovanje, kako za rekreativce tako i za sportiste, a svakako je najbolje resenje za osobe koje dugo nisu bile fizicki aktivne, sto zbog povreda,zdravstvenih problema ili dr. U tome se i ogleda univerzalnost i multi-prakticnost POWER PLATE sprave !

Ono sto fitnes klub Absolute fit pruza svojim clanovima jeste profesionalna posvecenost izradi odgovarajuceg programa vezbanja, prilagodjenog svakom vezbacu ponaosob,kako rekreativcima, tako i sportistima, kao i maksimalnu posvecenost sprovodjenja istih; uz pravilnu dijetu – zdrav nacin ishrane, koji podrazumeva unos svih neophodnih hranljivih sastojaka, bez gladovanja, rasporedjenih u 5 dnevnih obroka, ali u pravilnoj kombinaciji, rasporedu i kolicini, sa kojom se dolazi do zeljene linije bez nepotrebnog izgladnjivanja, koje kasnije obavezno stvara jojo efekat !

Treninzima na POWER PLATE – u sportisti postizu najjaci efekat kod povecanja eksplozivne snage i skocnosti kroz kombinovanje vezbi na POWER PLATE -u sa aerobnim treningom, sto je generalno i najbolji sistem vezbanja; kao i kod oporavka od povreda ( najbrzi moguci nacin podizanja forme – u svim segmentima, pocev od snage, izdrzljivosti…).

ISTORIJAT POWER PLATE -a :

 • 1960. istocnonemacki prof.dr Biermann je otkrio vibracioni trening, koji ruski naucnici koriste 70-tih u kosmickim programima gde omogucuju svojim kosmonautima ostanak od neverovatnih 420 dana u kosmosu
 • nakon pada Berlinskog zida, znanje o vibracionom treningu se siri na zapad, pa 1999. olimpijski trener Guus van der Meer razvija POWER PLATE i nakon predstavljanja svetskoj javnosti 2000-te, dobija siroku primenu kako u profesionalnom sportu, tako i u fitnesu,wellnessu,medicinskim ustanovama,uz mnogobrojna prestizna priznanja :

2002. najbolja masina za vezbanje
2003. masina godine za lepotu
2004. wellness masina godine
2005. masina godine u borbi protiv starenja

PROVERITE SAMI ZBOG CEGA JE POWER PLATE DOBIO SVA OVA PRIZNANJA
i
NACIN RADA U FITNES KLUBU ABSOLUTE FIT