“WASH CENTER” je preduzeće osnovano 1997.god. Kao pilot projekat u tržnom centru na Bežanijskoj Kosi otvoren je prvi objekat u Srbiji koji je nudio uslugu samouslužnog pranja i sušenja veša-takozvani ”Wash & Go” sistem. Uvažavajući zahteve i želje klijenata “ WASH CENTER ” je uveo tim obučenih radnica koje su pomagale mušterijama i davale savete u vezi pranja i sušenja vesa.

Tokom sledecih godina, zaštitni znak – logo naše firme i ime “ WASH CENTER ” postaju sinonim za kvalitet i vrhunsku uslugu. Da bi objedinili uslugu i olakšali život sugradjanima,uvodimo uslugu HEMIJSKOG ČIŠĆENJA .

S obzirom da su nam mušterije dolazile iz celog Beograda na Bežanijsku Kosu , ”WASH CENTER” je rešio da na još jedan način olakša svojim sugradjanima život otvaranjem novih objekata u BLOKU 45, centru grada-GEPRATOVOJ i BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA.

OPREMA

Prateći inovacije na polju tehničke opremljenosti “ WASH CENTER ” na svoje četiri lokacije instalira super modernu opremu kapaciteta 1 400kg/dnevno veša. Specijalizovane profesionalne digitalne mašine najpoznatijeg evropskog Brenda ”MIELE” zadovoljavaju najstrožije kriterijume profesionalnog pranja rublja.

Kapacitet od 10 kg i 6 kg po mašini omogućavaju da se zasebno tretira veš svakog klijenta (veš svakog klijenta se isključivo zasebno pere ). Razliciti programi pranja koji podrazumevaju odredjeni broj obrtaja tokom procesa pranja i centrifugiranja kao i odredjenu temperaturu vode koja se specijalnim sistemom omekšava, omogućavaju nam da tretiramo i najosetljivije artikle,kao svilu ili vunu,bez bojazni od oštećenja.

Sušare su takodje istog Brenda “MIELE” ,istog kapaciteta kao i mašine za pranje veša sa odredjenim programima i temperaturama u zavisnosti od artikla koji se obradjuje.

Sušare koje koristi” WASH CENTER ” imaju mogućnost sušenja od “planinskog vetra” za delikates artikle do “tropske oluje” za ves,peskire,itd.

Profesionalne pegle na paru poboljšavaju uklanjanje nabora,prave efekat vakuma i toplotnog šoka, uz pomoć hladjenja postolja i vrele pegle, što omogućava obučenom osoblju “WASH CENTERA” da savršeno ispegla vaše lične stvari.

Valjkovi koje koristimo su takodje proizvedeni u čuvenoj “MIELE” fabrici. To su valjkovi najnovije generacije sa maksimalnim performansama .

PRAŠKOVI I TEHNOLOGIJA PRANJA

“WASH CENTER” izuzev kvalitetnih praškova i omekšivaca koje koristi od samog početka se trudi i na polju sredstava za tretiranje tkanina da pronadje najkvalitetniju soluciju za svoje korisnike. Pošto nam je kvalitet uvek bitniji od cene,a zadovoljna mušterija čini da i mi budemo zadovoljni, ulozili smo izvesna sredsva i na ovom polju. Da bi poboljšao i osavremenio svoju uslugu,”WASH CENTER” je uspostavio saradnju sa timom tehnologa na pronalaženju pravih kombinacija sredstava koja bi po potrebi mogla da ili izbeljuje veš ili da čuva originalnu boju artikla, da skida fleke,itd.

Naravno,sredstva su ekoloski podobna, ne oštećuju tkaninu,ne izazivaju alergije i dezinfikuju robu. Sredstva su na bazi aktivnog kiseonika, nejonskih tenzida (umesto uobičajene Varikine) a neka su i na bazi bilja. Sredstva posebne grupe se koriste za radna odela,stolnjake, licnu garderobu, itd.

Specijalnom kombinacijom sredstava i programa profesionalnih mašina velikim ličnim ulaganjima zaposlenih, velikim materijalnim ulaganjima, željom da ispunimo očekivanja naših klijenata, ” WASH CENTER ” je uspeo da dodje na sam vrh u ovom poslu i postane simbol kvaliteta.

ZAPOSLENI

“WASH CENTER” ima maksimalno obucene radnike rasporedjene po objektima koje čine bazu operative koja je maksimalno profesionalno obučena . Obuka se obavlja u Direkciji na Bezanijskoj Kosi i podrazumeva podučavanje novih radnika pod nadzorom Šefa operative. Obuka obuhvata kompleksan spektar poslova, od procesa prijema robe, sortiranja, pranja, sušenja i peglanja, do izdavanja robe uz osmeh i ako je potrebno koji savet u vezi pranja veša.

Vozač sluzbenog vozila firme dovozi, odvozi veš, vrši nabavku i brine da naša usluga bude uvek bar minut pre dogovorenog vremena.

KADA UDJETE U “ WASH CENTER POSTAJETE NAŠ NOVI PRIJATELJ I CENTAR PAZNJE ZAPOSLENIH KOJI SU TU SAMO ZBOG VAS.

Rukovodeci kadar čine Šefica operative koja osim obuke novih radnika vrši i nadzor kvaliteta obradjenih artikala, i kontrolu primljene i izdate robe.