Caffe club “Pubis” je ušuškan u samom jezgru Beograda ( Trg Republike) i sa radom je počeo u avgustu 2006. kada je bivše ime “Dj Pub” promenio u “Pubis”. Kompletno mu je promenjen imidž počev od bašte, koja je sređena i oslikana i veoma asocira na egzoticnu oazu usred urbane sredine, enterijera koji je odiše toplinom, pokreće na opuštanje i miriše na orjenatalnu atmosferu. Kada je muzika u pitanju, kafić je ranije bio poznat isključivo po elektronskom zvuku, ali to sada više nije primaran muzički pravac.

Od programa izdvajamo književne večeri ponedeljkom, sredom FREE STYLE (pop, r’n’b,hip-hop), a četvrtak je rezervisan za SPEED DATING (više o fanatasticnom načinu upoznavanja novih ljudi na www.ultrahome.co.yu/upoznavanje ). Petkom DJ MARE organizuje žurke ( MEANSTREAM MEGA HITS), dok nedeljom uveče obicno svira poznati jazz sastav Imanuila, ili duo gitare Miki’nd Miki(pop&rock balade).

Mesto radi od 10am-02pm.Krasi ga uslužno osoblje i pristupačne cene pića. Moguć je zakup prostora i organizacija svih vrsta dešavanja.