Kuba kafe se nalazi sa zadnje strane TC Bazar Vidikovac, na mirnom, malo prometnom mestu. Plato ispred kafea je od proleća do jeseni prijatna bašta.

Ipak najlepšpi deo je enterijer, uređen u skladu sa nazivom kafea. Ambijent je s merom ukrašen fotografijama i simbolima Kube. Opuštajućoj atmosferi doprinosi originalna kubanska i latinoamerička muzika, a u večernjim satima i sistem osvetlenja u lokalu. KUBA KAFE opravdava ime ponudom originalnih kubanskih koktela, a u delu rezervisanom za pušače, i pravih kubanskih cigara.

Osim prijatnog ambijenta uz navedene kubanske brendove gosti mogu da uživaju i uz brojne standardne koktele, piva poznatih proizvođača, pa čak i bezalkoholna, namenjena mladim pivopijama. I kao što je Fidel Castro 1986god prestao da puši tako smo i mi odmah pored cafea CUBA otvorili prvi kafic za neupušače u Srbiji. U rustično uređenom ambijentu, koji, takođe podseća na Kubu, ovaj prostor je idealan za ćaskanje i trenutke opuštanja uz orginalnu, diskretnu latino muziku. MAME DOVEDITE SVOJE BEBE U KAFIĆ BEZ DUVANSKOG DIMA.